Infokanal® online hjelp

StartInstallasjonWeb-sidenAdmin på NettFjernstyringAvtaler

HjemSiteCampaignsFilesArea/ZonesNewsFillersModulesPortalTV/Video

Kommentar

"Her er brukermanualen for administrasjonssidene for Infokanal AV".

"Du må logge deg inn fra Hovedsiden på nett, for å komme inn på sidene".


"Se menyen over til høyre
for flere emne om hjelp".


"For øvrige spørsmål,
send e-post til oss på: post@infokanal.com".

 

 

 

 

 

"Feeder vedrørende sport og underholdning blir normalt ikke oppdatert så ofte som generelle nyhetsfeeder. Det er for slike feeder normalt nok med 3 meldinger".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Du kan se gjennom bakgrunnene ved å bla gjennom rullegardinen øverst på siden".

"Vi har laget alle bakgrunnene i gråtoner for at skjermvisningen ikke skal ha for mange farger."

"Klikk på [Bla gjennom] for å finne den filen du vil bruke som bakgrunn. Når filen er valgt. Merk deg at dette vil overskrive den filen du har valgt over"

"Til slutt velger du hvilke områder som skal ha det nye oppsettet, ved å merke sonene og flytte dem over i høyre vindu og klikker på [Apply background set to zones] nederst på siden".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Det kan være greit å identifisere seg i nyhetsmeldingen. Det kan en gjøre ved at man skriver initialene til sitt firma i parentes først i meldingen"

 

Administrasjon av dine skjermer

News->Manage RSS Newsfeeds

Hvert område "Area" må ha sin egen nyhets-feed. Den kan bestå av nyheter fra en rekke nyhetsorganisasjoner som tilbyr RSS fra sine nettsider.

Du kan velge mellom en rekke nyhetsfeeder som vi har gjort tilgjengelig fra vår database.

Velg kilde, antallet nyhetsmeldinger og område feeden skal vise i.


EKSEMPEL:

Du kan når som helst gå inn for å endre på nyhetsoppsettet. Du kan også redigere og slette nyhetskilder i menyen til høyre på bildet over (Edit RSS og Delete RSS).


Flere feeder?


Dersom du har spesielle ønsker om andre nyhetsfeeder, kan du søke om å få dette lagt inn i systemet ved å sende en henvendelse til support på post@infokanal.com.

Vær oppmerksom på at mange nyhetsfeeder ikke vil gi et godt resultat, da de inneholder lite informasjon eller henvisninger til bilder som da ikke vil vise i Infokanal nyhetslinjen. En god nyhetsfeed, er en feed som inneholder god informasjon.
 

 

News->News backgrounds

Det er fire kategorier for nyheter. "General", "Sport", "Finance" og "Entertainment". Et standardoppsett blir installert med Infokanal AV. Du kan lage dine egne nyhetsbakgrunner dersom du skulle ønske det. Du kan da legge disse ut i de områdene "Area" du ønsker.

EKSEMPEL:
Dersom du skal lage ny nyhetsbakgrunn, kan du bruke en av de over som utgangspunkt. Høyreklikk på bildet og velg lagre. Disse bakgrunnene kan du også bruke som utgangspunkt når du skal lage reklame for Ads2 (nyhetsfeltet).

 

News->Custom News

Du kan legge inn din egen informasjon blant nyhetene som viser i nyhetsfeltet. Når du går inn på menypunktet får du en oversikt over dine nyhetsmeldinger. Du kan lage ny melding, slette en eksisterende en eller redigere nyheter.

EKSEMPEL:

For å lage en ny artikkel, klikker du på lenken "add article". Velg start og sluttdato for visningen av artikkelen og hvilke soner nyheten skal vis i. Skriv in nyhetsteksten og velg "Save". Så enkelt er det å legge ut en egen nyhetsmelding.


EKSEMPEL: